Lördag

Helgen invigde jag med middag på Yellow fellow med tjejerna, galet gott. 
Idag började jag jobba vid 9 men innan det tog jag en promenad. I eftermiddag har Edith varit här och fikat, hon åker tillbaka till Spainen imorgon, so sad :'( men det går åt det ljusare hållet! Snart är jag också där :) 
Ikväll är det lugna puckar här hemma.
 

RUN

Ikväll tog jag mig i kragen, snörade på mig löparskorna och åkte upp till spåret. 
Planen var att springa intervaller men på grund av is i spåret så fick vi (ja och mamma) göra det bästa utav situationen. Vi sprang där det var bar mark, upp och ner i backar och till slut fick vi till en tid på 25min :) 
Nu känns det galet bra och det firar jag med fruktsallad och finncrisp!


Glutenfritt Micro-bröd

Idag slutade jag tidigt, solen sken och jag kände mig allmänt uppåt. Väl hemma fixade jag ihop ett underbart mellanmål som jag måste dela med mig utav! 
Ett "bröd" som är både glutenfritt och fettsnålt, superenkelt och ett roligt komplement till annat bröd här kommer det:
 
Micro-bröd 
1dl mandelmjöl 
1ägg
en nypa flingsalt 
en mindre bit banan
 
Mosa bananen, tillsammans med ägget, saltet och mjölet. Ställ in skålen som det är blandat i i micron och micra ett par minuter, håll koll. För min att bli fast tog det ca 2-3min. Vänd upp degen/kakan/brödet på en tallrik, dela det i två, fyll med massor gott (påläggen är absolut viktigast!) och ät :) 
Jag fyllde mitt bröd med ½avokado, keso, skinka, banan och kokosfett MUMS. 
 
 
Visa fler inlägg