Mellanmål

Idag testade jag något nytt. Bakad avokado med ägg, om du gillar avokado och ägg så måste du testa detta! Hur gott som helst och så enkelt. 

Värm ugnen till 200 grader.
Dela avokadon och kärna ur, salta lite och lägg sedan i en äggula i varje halva, krydda med citronpeppar. 
Grädda i ca 10-12 minuter, min gula blev perfekt kladdig :) 
Ät med glädje. 
 

Nu börjar jag blogga igen

Hej! 
Jag har funderat och kommit fram till att jag ska börja blogga igen. Jag stannar för tillfället kvar här på blogg.se och under namnet ffannyelgstrand.blogg.se men några små förändringar ska jag försöka få till. 
Mitt huvudfokus kommer att vara träning i form av en hel del yoga då det finns så mycket som jag vill dela med mig utav inom det området. Ni kommer även få läsa en massa recept och om matlagning då jag har kommit fram till att jag har IBS och kommer att anpassa min kost en del (jag ska skriva ett inlägg om detta). 
 
Tredje året på gymnasiet är igång och jag tycker inte att det känns allt för jobbigt. Jag har mycket att berätta men det sparar jag till kommande inlägg :) Jag kommer att blogga från min nya Macbook vilket känns galet bra och så lite som möjligt från mobilen.
Jag har sett att det finns några tappra själar som har hängt kvar här under min paus, stannar kvar, det kommer uppdatering! 

 

Tankar och Bilder från Zakynthos

Idag avnjuter jag min sista sommarlovsdag. Sommarlovet har som vanligt flugit fram och jag har delade känslor inför skolan och allt som hör vardagen till. Mitt tempo den här sommaren har varit väldigt högt vilket har påverkat bloggen negativt och delvis mitt välmående, känner mig inte utvilad som man borde göra efter 9 veckor "ledigt".
Jag har funderat över hur jag ska gå tillväga med bloggen, sluta blogga eller börja blogga seriöst igen och isåfall ska jag byta blogg eller stanna kvar här? Tills vidare kommer jag att stanna kvar här men hur mycket ni kommer höra av mig är svårt att säga. Följ mig på instagram för mer uppdatering -> fannyelgstrand. 
 
 
Förra veckan var jag på Zakynthos i Laganas med ett gäng härliga tjejer! En toppenresa med mycket sol, god mat, festande, träning osv, här kommer ett gäng bilder från resan :) 
 
 
 
Visa fler inlägg