Helgens bestyr

Godmorgon! 
Det är galet hur snabbt tiden går, i helgen har jag hunnit med att fira Victoria som har fyllt år, jobbat både lördag och söndag och igår kväll sprang jag 6,5 km på kanalen. 
Btw så har jag lagt upp ett nytt och mer strikt träningsschema som jag tänkte dela med mig utan någon dag! 
Idag startar jag dagen med körlektion, önskar er alla en fin vecka 😚Nytt PB

Hej vänner! 
Igår fick jag till ett bra axlar, biceps och magpass, min plan var att jag skulle springa men min hals är fortfarande inte bra... 
Det jag vill komma fram till i det här inlägget är att jag idag slog PB i knäböj! Kändes riktigt gött då jag inte alls har tränat mycket på det sättet. Jag och Kajsa har nu lagt upp ett russian squat routine schema som vi ska följa de följande 6 veckorna :) kommer förmodligen vara både starkar och mer teknisk i mina squats efter det 😊

Ikväll har jag instruerat mitt pass och nu blir det plugg och mys med M. 


Måndag

Ny vecka som startade med crossfit på fria i Norrköping! Har fortfarande ont i halsen vilket gjorde att jag inte kunde köra fullt vilket sög. Galet kul att lära sig teknik och grunder, kommer åka dit fler gånger med PTn.
Ikväll har jag och mamma tagit en PW på 1,5timme, ni ser min nya jacka på bilden. Ska stretcha och utföra yoga nu innan jag ska ta ikapp sömn.


Visa fler inlägg