Måndag

Idag åkte jag till skolan, hade en lektion sen åkte hem igen... Värt haha. 
När jag väl var hemma så tog jag en PW på lite mer än en halvtimme. Sen har jag bakat bröd som jag snart ska smaka, är övertaggad för klockan 9 är det säsongspremiär av biggest loser! Bästa programmet :D 


7. Hur jag får tiden att gå ihop

Att få tiden att gå ihop är inte alltid det lättaste. När man slutar vid 4, ska åka buss hem, äta hälsosamt, plugga och så ska träningen även få plats. Jag planerar väl för att få allt att gå ihop. Jag fixar frukosten dagen innan (smoothie, linser eller overnight oatmeal), tar med mig mellanmål till skolan (bars, proteinshake eller frukt), försöker få så mycket gjort i skolan som möjligt så jag slipper allt plugg när jag kommer hem, bestämmer mig på morgonen vad jag ska träna och äter utifrån det osv. 
 
Mitt bästa tips är alltså att PLANERA! Jag lägger hellre lite längre tid på att planera än att stressa och må dåligt över att jag inte får allt att gå ihop. 
Puss & Kram! 


svar på kommentarer

Vart köpte du din skolavslutningsklänning förra året? Den är så sjukt fin!
 
Den köpte jag på energia i Linköping. Tack snälla! 

 
 
vilken är din favorit smak på Yollibox? vilken skulle du rekommendera? älskar din nya design på bloggen!
 
 
Jag har testat choklad, jordgubbe, mango och passionsfrukt. Min favorit är nog mango! Är sugen på att testa blåbär. Kan säga att jag blev besviken på chokladsmaken då den inte alls är särskilt god. 
Tusen tack <3 
 
Visa fler inlägg